Close

Veerhaven vervoer

Veerhavenvervoer voor 1 t/m 4 personen

Vaste tarieven!

Voor vervoer van en naar de veerhaven op Texel voor 1 t/m 4 personen hanteren wij vaste lage tarieven, dus of u nu alleen of met 2,3 of 4 personen gebruik wilt maken van onze taxi de prijs staat hierbij altijd vast. De prijs is hierbij wel afhankelijk van de locatie waar u vanaf de veerhaven naar toe gebracht wilt worden of waar vandaan u opgehaald wilt worden om naar de veerhaven toe te gaan. Deze vaste prijzen kunt u op de pagina tarieven vinden.

Rechtstreeks naar uw bestemming!

De werkwijze voor dit vervoer vanaf Texel naar de veerhaven is als volgt: U geeft aan ons door met welke vertrektijd van de veerboot u wenst te reizen, hierbij bepalen wij op welk tijdstip de taxi u komt ophalen. Mocht u toch eerder dan dit tijdstip opgehaald willen worden, is dit natuurlijk mogelijk, wel kan de chauffeur hierbij besluiten om in plaats van het vaste tarief, de taximeter in te schakelen. Ook gelden deze vaste prijzen uitsluitend van en naar de taxistandplaats bij de veerhaven, en ook van en naar de vakantieparken willen wij u er met dit vervoer op attenderen dat de taxi u tot aan de receptie brengt of dat u hier opgehaald word, mocht u toch willen dat wij het park op rijden is dit geen probleem, maar in de meeste gevallen zal de chauffeur hiervoor een extra vergoeding berekenen (maximaal € 2,50).

Veerhavenvervoer voor 5 t/m 8 personen

Natuurlijk ook per taxibus!

Natuurlijk is het ook mogelijk om door ons met meer dan 4 personen van en naar de veerhaven te worden vervoerd. Hiervoor rijden wij met ruime 8-persoons taxibusjes en vanzelfsprekend ook voor duidelijke heldere tarieven welke u op de pagina tarieven kunt vinden.


 
NederlandsDeutschEnglishFrançais