Close

Vakantie vervoer

Prettig & onbezorgd !

Vakantievervoer kunnen wij u op verschillende manieren bieden of dat nu van, naar of op Texel is.

Als u aankomt op Texel brengen wij u bijvoorbeeld graag vanaf de veerhaven naar uw vakantiebestemming, maar ook tijdens uw vakantie kunt u bij ons terecht voor uw vervoer. Of dat nu is naar de verschillende bezienswaardigheden, de prachtige texelse natuurgebieden, de uitgaansgelegenheden, het strand of noemt u het maar op. Onze chauffeurs weten al deze locaties voor u te vinden, en willen u hierin desgewenst graag adviseren. En natuurlijk ook als u aan het einde van uw vakantie weer terug wilt naar de veerhaven staan wij weer voor u klaar. Klik op de pagina tarieven voor een uitgebreid overzicht met prijzen voor de verschillende soorten van vervoer die wij u aanbieden.

Ook is er de mogelijkheid dat wij u vanaf uw huisadres komen halen, vanuit heel Nederland bieden wij u dit vervoer aan per taxi of taxibus tegen zeer scherpe tarieven. Informeer geheel vrijblijvend naar uw prijs!

Verder is er natuurlijk ook de mogelijkheid om van en naar de diverse luchthavens in ons land vervoerd te worden. Ook voor deze  tarieven kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.


 
NederlandsDeutschEnglishFrançais