Close

Over ons


Taxi Botax is, zoals op de eerste pagina al werd genoemd, gevestigd op het Noord-Hollandse waddeneiland Texel. Wij verzorgen dagelijks taxivervoer van, naar en op Texel.                      

Wij rijden met een taxi geschikt voor vervoer t/m 4 passagiers. De taxi  beschikt over een taximeter, voorzien van een start, tijd- en kilometertarief (zie ook op onze tarieven pagina).

Bij ons word normaliter de taxi niet gedeeld met andere mensen, tenzij dit vooraf aan u kenbaar is gemaakt, of u dat zelf heeft geregeld. Indien in dat geval er op meerdere plaatsen mensen opgehaald moeten worden, laat u dat dan vooraf even weten aan de centralist als u de taxi besteld, dan kan hij/zij daar in de planning rekening mee houden.

Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn kunnen wij u op een persoonlijke manier service verlenen, wat volgens ons ook eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn.

Wij zijn herkenbaar aan de naam Taxi Botax welke zichtbaar is aan de buitenzijde van de taxi. De taxi`s die niet onze naam (ook op de verplichte tariefkaart) voeren zijn dus GEEN taxi`s van ons bedrijf!

En voor alles geld : Heeft u een klacht, laat het ons weten; bent u tevreden zegt het voort!!!