Startpagina

Wie zijn wij

Vervoer

Tarieven

Contact

Reserveren

Kortingen

Eilandtour

Open van/tot

Wist u dat ?

 

 

 

 

  Bookmark and Share

Zittend ziekenvervoer

Goed verzorgd !

Wij kunnen ook uw zittend ziekenvervoer verzorgen van en naar de ziekenhuizen in het hele land.

De voordelen van ons zittend ziekenvervoer zijn:

- Altijd een privétaxi, wij combineren niet met andere patiënten.

- Onze chauffeur wacht ter plaatse tot u klaar bent.

- Wilt u begeleiding meenemen dan is dat voor ons geen probleem, hiervoor worden uiteraard geen extra kosten in rekening gebracht.

Voor tarieven die wij hanteren van en naar de diverse ziekenhuizen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Indien u meerdere behandelingen moet ondergaan, kunnen wij u een extra korting bieden op de genoemde prijzen, informeer vrijblijvend !

Mocht u een behandeling voor langere periode moeten ondergaan, en heeft u hiervoor een vervoersmachtiging, dan kunt u in de meeste gevallen de kosten (speciaal tarief) die wij in rekening brengen volledig declareren bij uw zorgverzekering. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend bij ons informeren.

Uw zorgverzekering vergoed normaal gesproken altijd het vervoer voor de behandeling van chemotherapie en radiotherapie (bestraling). Voor meer informatie over de vergoeding van ons vervoer dient u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar, u kunt dan aan geven dat u door een niet gecontracteerd vervoerd wilt worden en vragen naar de mogelijkheden. Komt u er niet uit neem dan gerust contact met ons op.         

                DISCLAIMER                                                     copyright 2016/2017 © Taxi Botax - Texel