Startpagina

Wie zijn wij

Vervoer

Tarieven

Contact

Reserveren

Kortingen

Eilandtour

Open van/tot

Wist u dat ?

 

 

 

 

  Bookmark and Share

 

 

Vakantievervoer

Prettig & onbezorgd !

Vakantievervoer kunnen wij u op verschillende manieren bieden of dat nu van, naar of op Texel is.

Als u aankomt op Texel brengen wij u bijvoorbeeld graag vanaf de veerhaven naar uw vakantiebestemming, maar ook tijdens uw vakantie kunt u bij ons terecht voor uw vervoer. Of dat nu is naar de verschillende bezienswaardigheden, de prachtige texelse natuurgebieden, de uitgaansgelegenheden, het strand of noemt u het maar op. Onze chauffeurs weten al deze locaties voor u te vinden, en willen u hierin desgewenst graag adviseren. En natuurlijk ook als u aan het einde van uw vakantie weer terug wilt naar de veerhaven staan wij weer voor u klaar. Klik op de pagina tarieven voor een uitgebreid overzicht met prijzen voor de verschillende soorten van vervoer die wij u aanbieden.

Ook is er de mogelijkheid dat wij u vanaf uw huisadres komen halen, vanuit heel Nederland bieden wij u dit vervoer aan per taxi of taxibus tegen zeer scherpe tarieven. Informeer geheel vrijblijvend naar uw prijs !

Verder is er natuurlijk ook de mogelijkheid om van en naar de diverse luchthavens in ons land vervoerd te worden. Ook voor deze  tarieven kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.     

                DISCLAIMER                                                     copyright 2016/2017 Taxi Botax - Texel