Startpagina

Wie zijn wij

Vervoer

Tarieven

Contact

Reserveren

Kortingen

Eilandtour

Open van/tot

Wist u dat ?

 

 

 

  Bookmark and Share

 

 

 

Schipholvervoer

Een ontspannen begin !

Gaat u op vakantie en wilt u geen gesjouw met zware koffers op de boot, in de bus en trein of dure parkeerkosten ?                       

Wij halen u op vanaf elke gewenste locatie op Texel, en brengen u tot aan de gewenste vertrekhal op de luchthaven, desgewenst halen wij u natuurlijk ook weer op. Vanzelfsprekend heeft u altijd een privétaxi en word er niet met andere ritten gecombineerd.

Voor de actuele prijs kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Let wel, wanneer uw vlucht bij aankomst op Schiphol vertraging heeft van meer dan één uur wordt voor elk volledig half uur daarna een wachttijdvergoeding van € 19,50 extra in rekening gebracht.

U dient minimaal 2 week tevoren te reserveren, annuleren dient u tenminste 3 dagen voor de vervoersdatum te doen. Bij annulering na het verstrijken van deze termijn bent u 25% van de totaalprijs verschuldigd, bij annulering op de dag zelf is dit de gehele ritprijs.

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen als u onverwacht op kortere termijn dan 2 weken een vlucht moet halen. Wij kunnen dan kijken of er nog ruimte binnen onze planning is om u naar uw luchthaven te brengen of op te halen.

In verband met het halen van de laatste veerboot naar Texel, hanteren we als uiterste vertrektijd vanaf Schiphol 19:30 uur; voor onverwachte opstoppingen dragen wij uiteraard geen verantwoording.

 

                DISCLAIMER                                                     copyright 2016/2017 © Taxi Botax - Texel