Startpagina

Wie zijn wij

Vervoer

Tarieven

Contact

Reserveren

Kortingen

Eilandtour

Open van/tot

Wist u dat ?

 

 

 

 

  Bookmark and Share

 

Eilandtour

Beleef het eiland !

Met onze chauffeur Peter die zelf een enthousiast Texel liefhebber is, bieden wij ook een eilandtour aan per taxi voor 1 t/m 8 personen.

Al rondrijdend worden de dorpen bezocht, krijgt u uitleg over de prachtige ontstaansgeschiedenis van het Texelse landschap en zullen enige mooie plekjes en bezienswaardigheden bezocht worden.

Afhankelijk van uw interesse kan er op n of twee onderwerpen meer de nadruk worden gelegd.

Bij 1 t/m 3 personen heeft u de keus uit een rondrit in een comfortabele Peugeot 508 SW of in onze ruime 8-persoons taxibus. Voor groepen van 4 t/m 8 personen zal er gereden worden in een taxibusje.

De kosten bedragen in beide gevallen 64,- per uur voor de auto / taxibus met chauffeur. Daarbij wel de aantekening dat 1 uur tijd zo om is en dus maximaal de helft van het eiland in dat uur bezocht kan worden.

Bij een rondrit van 3 uur of meer krijgt u van ons een extra half uur om naar eigen keuze een tussenstop te maken om iets te eten of te drinken. De kosten voor eten en drinken zijn hierbij voor eigen rekening.

Wij verzoeken u wel om tijdig en in overleg te reserveren daar de chauffeur uit de reguliere dagdienst komt en dus vervangen moet (kunnen) worden.

De Eilandtour kan ook in het Duits of Engels gedaan worden.

Insel Rundfahrt in Deutsch fur 1 bis 8 personen.  Kosten 64 euro pro stunde. Fr information rufen sie bitte an.

Island roundtrip in English for 1 to 8 persons.  Price 64 euro per hour. For more information please call.

 

                DISCLAIMER                                                     copyright 2016/2017 Taxi Botax - Texel